Hej,
Onsdagsmys och långhelg, härligt!
Älskade sambon ratade min tänkta svamppasta med grädde och kronärtskockshjärtan till förmån för varma mackor! Woohoo
Så här sitter jag och äter kalla varma mackor med skinka, ost, majonnäs och dijonsenap.
Ett tips jag plockat upp på bloggen Matplatsen är att bre smör på ovansidan av dubbelmackan innan man lägger den i smörgåsgrillen.
Till denna kulinariska upplevelse dricker jag ljummen sangria medan jag lyssnar på sambon som nu försöker göra dottern i ordning för natten, medan hon försöker fly från badrummet.
Varför kalla varma mackor? Jag fick ett samtal från en av säljarna på jobbet, och han ville liksom aldrig sluta prata fast jag försökte avsluta på ett snyggt sätt.
Nu ska jag läsa den här guidebokenoch drömma mig bort. Håller tummarna för att jag kommer vara där någon gång i höst.
Imorgon är det ju Norges nationaldag och det måste vi ju fira! Undrar vad jag ska hitta på… Några förslag?
Ha en skön kväll!
Kram Christine