Onsdag. Mitt i veckan. Men jag och två vänner lyckades få ihop våra scheman och äntligen få till en träff. Så himla trevligt. En av vännerna var en helt ny bekantskap, men det kändes som vi hade känt varandra länge. Lättsamt och öppet. Fint!
Att laga mat till mig själv är inte så roligt, så att mitt i veckan få laga mat och äta tillsammans med vänner är en härlig känsla. Tänk så mycket trevligare en måltid blir när man har sällskap.
Jag lagade kyckling fajitas. Gjorde det enkelt med färdigstrimlad minutkyckling och fajitakrydda på påse från tacohyllan på ica.
Strimlad lök och paprikor i olika färger som jag stekte i samma panna som kycklingen.
Sallad och glutenfria tortillabröd till det.
Till efterrätt gjorde jag en mango- och blåbärspaj med glutenfri smuldeg med kokosmjöl.
Du behöver:
Ca 500 g bär
1 msk potatismjöl
125 g smör
1 dl socker
2 dl kokosmjöl
1 dl havregryn
1 dl kokosflingor
Mixa i en matberedare till smulor som strös ovanpå bär eller frukt i en pajform. Jag blandade bären med lite potatismjöl också.
Grädda i mitten av 200 grader varm ugn, till ytan har fått fin färg.