Hej, 

Jag tycker om att cykla men gör det sällan. För jag älskar att köra bil, för att jag är bekväm och för att det inte är så smidigt att cykla i klänning och högklackat. Därför blir min gamla Kronan-cykel sällan använd. Faktiskt tre år sen sist. Lite skämskudde på det faktumet men så är det. 

Längst in i garaget finns dock en mountainbike, som endast använts 2 gånger (en gång på gatan för att ställa in sadel och styre och en kort runda i skogen) för 10 år sen!!!

Har länge tänkt att jag ska sälja den där mountainbiken, för jag använder ju inte den och det är inte min grej att cykla.

Snabbspola fram till en kylig sommarvecka i Sälen, där cyklarna togs med och cykelhjälm inhandlades.

Helt plötsligt har vi varit ute och cyklat hela familjen, även min pappa har varit med. Jag tycker det är jätteroligt och har tydligen hittat en ny hobby. Inga supersvåra stigar dock då Mini-me tycker det är läskigt med backar och rötter. Jag kan hålla med henne ibland.

Sälen är dock riktigt bra på sommaren för cykelälskare. I Lindvallen finns bike park och man kan åka upp med liften. Runt omkring i Sälen finns stigar av olika svårighetsgrad och längd. 

Häromdagen testade vi en slinga på ca 3 km i Rörbäcksnäs, trots att den var grönmarkerad var den rätt kuperad så var lite trixig för de som är ovana (mig och Mini-me). Vi tog oss dock runt.

Igår cyklade vi runt ett elljusspår i Lindvallen som var 2,7 km långt. Det var en asfalterad slinga så väldigt lätt att cykla på men ordentliga backar så det var en bra utmaning för alla.

Jag och pappa fick hjälpa Mini-me både ner och upp för backarna ibland så vi fick extra motion. 

Jag och pappa tog en cykeltur till Hundfjället och tillbaka imorse. Mördarbacke tillbaka till stugan i Orrliden sen men skön morgonträning och idag sken dessutom solen så det var riktigt skönt. Min pappa som är 73 år cyklade på bra, bättre än jag, det är krut i honom 😊

Print Friendly, PDF & Email
WordPress › Fel

Det har uppstått ett kritiskt fel på webbplatsen.

Läs mer om felsökning i WordPress.