Adventskalender 2014 bannerHej,

Handlar du ofta på nätet? Är det kanske så att du panikhandlar de sista julklapparna på nätet och hoppas att de ska hinna levereras innan jul? Eller tänker du skippa reaträngseln i mellandagarna och handla på nätet, iklädd morgonrock?

Att handla på nätet är enkelt, smidigt och ofta billigare än att köpa samma sak i butik. Många butiker har idag dessutom en webbutik. En del av dem har dessutom utlämning i butik. Så om du vill kan du beställa saker på nätet och sen hämta ut dem i din närmaste butik av samma sort. Jag har gjort detta med Lindex och det funkade bra. Du sparar in fraktkostnaden och får ofta hem sakerna snabbt.

Känner du någon gång att pengarna du shoppar för skulle kunna gå till välgörenhet istället? Att det du köper egentligen inte är nödvändigt? Tänk om man kunde shoppa och samtidigt skänka pengar.

godhandling

Det Är möjligt att göra en god handling samtidigt som man shoppar loss på nätet. Lösningen heter www.godhandling.se och funkar på ett väldigt enkelt sätt. Du surfar in på www.godhandling.se, väljer den butik du vill handla från (det finns en uppsjö butiker bl.a. Ellos, Zalando, Lekmer, Apollo, Adlibris m.fl. Sen när du har valt den butik du vill handla från väljer du den organisation som du vill ska få pengar. Efter det är det bara att börja shoppa.

Varje butik ger en viss procent på det du handlar eller ett belopp för varje kund till välgörenhet, och pengarna går då till den organisation du har valt.

Så du kan med gott samvete shoppa, och veta att du bidrar till att behövande får hjälp. Du betalar inget extra men är ändå med och bidrar till en bättre värld, samtidigt som de butiker du handlar från också bidrar, för det är ju de som skänker pengarna.

Den insamlade summan är hittills 843 319,05 kr.

Pröva ett nytt sätt att handla på nätet. Du har inget att förlora på det!

Kram Christine

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273