Hej,

Oj det hann gå flera dagar utan ett endaste inlägg. I helgen var jag i Stockholm för att springa Tjejmilen, för tredje året i rad. Vi ett gäng tjejer som brukar göra det till en riktig tjejhelg, med god mat och vin, massa tjejsnack och så Tjejmilen förstås. I år gick det tyvärr inte så bra för mig. Jag blev tvungen att bryta loppet pga vätskebrist och utmattning. Hade hög feber och fick åka ambulans från banan tillbaka till målområdet. Väldigt snöpligt men jag har mått lite halvdant ganska länge så det här blev väl liksom kulmen.

Jag kör lätt på i alldeles för hög fart, hela tiden. Jag tycker om när  det är full fart och jag har en fulltecknad kalender. Men ibland måste man vila ut. Så det gör jag nu.

sangria

En sangria i solen är aldrig fel!

Jag hoppas du har det bra med.

Kram Christine

Print Friendly, PDF & Email
Related Posts
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273