Hej,

Ännu en strålande dag! Idag blir det en tur in till stan. Mini-me älskar att åka buss så det enkla nöjet ska vi roa oss med idag. Det blir nog lunch på stan och lite shopping.

Igår var vi på Stora Holmen, åt glass, åkte Lilleputtetåget, lekte i husen, åkte karusellen, tittade på djuren och var med på Barnens Allsång som de har där varje dag kl. 11 och kl. 16.

Mycket uppskattat av barnen, speciellt som orkestern var utklädda till möss och det även fanns indianer och cowboys med och sjöng. Tror det är musikskolan i stan som anordnar detta.

Vi hann inte med trampbilarna denna gång men det blir fler gånger. Det är faktiskt första gången som Mini-me var där. Väldigt trevligt att ha en så bra barnaktivitet mitt inne i stan.

Stora Holmen copyright

Så gulligt med trafikljusen, gatorna och den lilla järnvägen. Det finns flera olika hus som barnen kan gå in och leka i. Bl.a en mataffär, ett sagohus där man kan läsa sagor och ett litet hus med kök.

Den som vill kan anordna barnkalas på Stora Holmen. Ett bra alternativ till att ha kalas hemma, om vädret är bra.

Wadköping1 copyright

Lilleputtetåget tar en runt hela ön eller holmen. Då åker man förbi Wadköping, som ligger på andra sidan Svartån. Det är så fint.

Wadköping2 copyright

Verkligen speciellt och en tillgång för vår stad. Ibland behöver man inte resa så långt för att uppleva roliga saker.

Nu är det dags för oss att ge oss iväg på denna dags äventyr.

Ha en bra dag!

Kram Christine

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273