Hej,

Matlagning och bakning eller pyssel av annat slag har inte varit aktuellt den här helgen. Jag hade förväntat mig fint väder och vi skulle rensa på altanen. Jag hade tänkt mig löprundor och fika i solskenet. Istället blev det en helg av helt annat slag. Det har varit en helg med tråkiga nyheter, vänner som far illa på olika sätt i olika delar av världen och jag själv som funderar på meningen med livet.

Veckan som gått har varit hektiskt men inneburit positiva saker. Synd att helgen inte blev lika positiv.

Jag önskar att jag kunde skriva mer. Jag har egentligen mycket att säga men vet inte hur jag ska formulera mig just nu.

Jag hoppas på en bra påskvecka. Skönt med kortvecka och ledighet. Ska njuta av god mat och kanske snickra altan. Som en motvikt till den här veckan.

Jag har en del roliga idéer inför påsk som jag hoppas kunna genomföra och dela med dig.

Till dess önskar jag dig god natt!

Kram Christine

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273