Hej,

Vad gör du ikväll medan snön yr utanför? Tittar på tv? Har du något favoritprogram eller serie?

Jag tittar just nu på Prisoner’s wives på Viaplay. En brittisk serie som jag har väntat på. Jäkligt bra plus att jag har en soft spot för Jonas Armstrong (kan det vara något med det där namnet 🙂 ), som är med i serien. Har ett avsnitt kvar av första säsongen, sen blir det raskt vidare till andra säsongen.

prisoners wives

 Bild från ww.viaplay.se

 Bakom varje fånge finns en fru, flickvän eller mamma som avsitter samma straff ute i det fria. För en del är det en mardröm, för andra en befrielse. Den här serien berättar deras historier. I första säsongen lär vi känna den blivande mamman Gemma (Emma Rigby), den modemedvetna Francesca, frun till en professionell brottsling (Polly Walker), den principfasta, medelålders Harriet (Pippa Haywood) och Lou (Natalie Gavin), vars pojkvän sitter inne för ett brott hon begått. De försöker ta itu med sina olika situationer och blir samtidigt vänner.

 

Ikväll har jag suttit och knåpat ihop veckans meny, samtidigt som jag har lyssnat på 80-talsmusik. Det gjordes mycket bra musik då, musik som gör att man får svårt att sitta still. Och då är jag ändå en person som in i det längsta undviker att dansa.

Veckans meny ser ut så här:

veckans meny 27 januari

Kvällens bulgursallad var supergod och enkel att göra. Recept på den kommer snart!

Imorgon ska jag träna, så då är det bra med kolhydrater, även om de kommer efteråt.

På onsdag ska jag på tjejkväll, årets bokklubbsträffar drar igång igen! Härligt!

Eftersom sambon inte är så förtjust i fisk gäller det att komma på olika knep för att få in det på menyn. Får se om torskburgare kan få godkänt.

På fredag blir det en liten goding med räkor och smördeg. Kanske lite vitt vin till det?

Kinesiska nyåret har jag inte firat på många år men nu är det dags igen. Sist jag gjorde dumplings hade jag tre generationer kinesiska kvinnor som lärare, nu får jag stå på egna ben. Får se om jag kan göra min kinesiska värdmamma stolt.

På söndag ska vi på middag hos vänner men som tur är har jag en bra söndagsmiddag på lut åt er, som jag inte har skrivit om tidigare.

Ha en skön vecka!

Vi hörs!

Kram Christine

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273