Hej,

Sent inlägg i kväll. Sambon och jag har varit ute på date och kom hem för en stund sen.

Vi brukar försök göra saker tillsammans, bara sambon och jag, men det senaste halvåret-året har det varit lite si så där med det. Semestern i mars förra året var förstås riktig egotid men men sen har vi haft mycket var för sig.

I år tänkte jag se till att det blir lite mer ordning och reda, på flera fronter. Förhållandet är en av de sakerna som ska förbättras och jobbas mer på. Vi har varit tillsammans i 12 år och man måste jobba på ett förhållande om det ska funka och vara bra. I år ska bli ett bra år. Ett led i förbättringen är att vi ska ha date night, en gång i månaden. En planerad kväll när vi gör något roligt tillsammans, utan barn. Vi har det förspänt med barnvakter, så det gäller att passa på.

Jag har gjort en lista med 12 olika aktiviteter. Sambon är inte delgiven denna lista än. Jag tänkte att det ska bli en överraskning varje månad, som en julklapp som varar hela året.

Först ut blev en klassisk date med bio och middag.

Vi såg den här filmen:

hundraåringen

Bild från www.sf.se

Varken jag eller sambon har läst boken men jag har hört många som tycker den är jättebra. Har även hört många som sett filmen och tyckte den var bra. Så förväntningarna var ganska höga, men jag tycker att de infriades.

En bra film med många skratt.

Sveriges svar på Forrest Gump kan man säga.

Middag blev det på O’Leary’s där sambon åt beef taco och jag åt cajun lax med räkor och bakpotatis. Maten var jättegod och smakade extra bra då båda våra rätter ingick i O’Leary’s Meal 4 Meal-kampanj.

För bara 2 kronor kan du bjuda ett barn i Afghanistan, DR Kongo, Etiopien eller Kambodja på en skolmåltid som gör skillnad. Om du väljer en av våra kampanjrätter skänker du automatiskt 2 kronor till kampanjen. Vill du välja något annat att äta eller dricka, och ändå skänka 2 kronor går det givetvis bra. Säg till serveringspersonalen, så hjälper de dig.

Vi på O’Learys matchar med ett mål mat för varje kampanjrätt vi säljer. Det betyder att det blir två skolmåltider istället för en.

Ett jättebra och behjärtansvärt initiativ. Bra gjort, önskar att fler restauranger kunde haka på idén.

Jag känner att det här med date night var en bra idé. Extra trevligt att göra något mitt i veckan också.

Har du några bra förslag på aktiviteter för en date? Förslag mottages gärna.

Nu är det dags att släcka lampan, det är ju en dag i morgon med 🙂

Kram Christine

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273