Julkalendern 2013 banner

 

Hej,

Dagens lucka kommer tyvärr sent. Jag har varit på möte i flera timmar och sen när jag kom hem hade Mini-me kräkts, i vår säng 🙁 Så sambon och jag har bäddat rent och fixat lite.

Jag hade på mig en Anna Field-klänning idag, från Zalando och jag fick en fråga idag om vart jag hade köpt den. Så när jag sa att den var från Zalando kom jag på att jag ska tipsa om lite härliga röda kläder inför julen. Så jag har surfat runt lite på Zalando och plockat ihop några saker.

röda kläder zalando

 

 

Om man som jag inte har superplatt mage är det skönt med en mormorstrosa som håller allt på plats. Den här kommer från Hanro och kostar 499 kr. Perfekt under snygga klänningen.

Om man inte vill köra rött fullt ut kan det räcka med en topp i denna julens och kärlekens färg. Oasis har en topp med spets för 549 kr.

Högklackat kan man inte vara utan och självklart ska även dem vara röda. Dessa sylvassa klackar kostar 989 kr och är av märket Högl.

Jeans funkar alltid och ett par röda byxor lyser upp i decembermörkret. Tom Tailor är kanske inte ett välkänt jeansmärke men för 599 kr kan det vara värt att testa något nytt.

Eftersom jag numera är träningsfrälst så ska så klart träningsgarderoben få ett nytillskott också. Den här tröjan tyckte jag var så snygg att jag klickade hem den med en gång. Av märket Venice Beach och kostar 399 kr.

Underkläderna ska inte glömmas bort, det är lika viktigt för självkänslan att vara fin under. Här är en BH och trosor från Passionata, för 379 kr respektive 199 kr.

Sist men inte minst är den supersnygga klänningen från Paper Dolls, för oss som vågar helrött. 749 kronor för en outfit som kan komma att hänga i min garderob snart. Fast till denna klänning passar svarta skor galet bra. Kanske ett par svarta Louboutin? De har nämligen röd sula 🙂 Prislapp dyyra!

Louboutin

Om du blev sugen på att julshoppa lite till dig själv kan jag glädja dig med att Rabattkalas.se har ett par olika rabattkoder för just Zalando. Så passa på att handla och lägga under granen till dig själv. Det är du värd!

Kram Christine

 

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273