Ähum, hallå där!
Christine heter jag och jag har visst en blogg. Jag är ledsen men jag är inte alls i fas efter att bloggen låg i träda under veckan jag var sjuk och så blev det helt plötsligt påsk och långledigt. Kan säga att jag tog fasta på det och NJÖT! Njöt av solen och värmen (3 plusgrader är inte fy skam just nu), av att vara ledig OCH må bra på samma gång. Att få umgås med söta och roliga Mini-me och naturligtvis så njöt jag av massor med god mat.

Förlåt att jag inte visade er vad jag bakade eller åt. Bot och bättring var ju tänkt denna vecka men jag är dagvill och söndagen var ju en måndag, och dessutom har jag tappat en timme, någon som kan hjälpa mig leta efter den? Så inte blev bloggandet så bra den här veckan heller 🙁
Fast veckan är ju inte slut än, och gissa om jag nu har ett litet lager med smaskiga recept att dela med mig av.

Här kommer några bilder från påsken. Bl.a. den allra sötaste påskkärringen och årets första uteservering.

Tack för att ni har kikat in här fast jag inte skrivit något. Jag är så tacksam för alla er som läser bloggen!

Kram på er!
Christine

påsken-2013-copyright

 

Sorry, it seems I haven’t quite got back to regular blog posting routines. Easter came and with it several days off work. Soo nice and I made the most of it and enjoyed it a lot. I enjoyed spending time with my lovely daughter, and having time off work without being ill, and the sun and the 3 degrees C (everything is better than minus degrees at this point) and last but in no way least I enjoyed a lot of good food during this weekend.

I was supposed to get back into writing mode this week but the Monday was like a Sunday and then I lost a whole hour, has anyone seen it?

Time to get back in the saddle though, and I thank you all for popping in here to see if anything is happening.

I so appreciate you guys!

Love Christine

Print Friendly, PDF & Email
Related Posts

Outfits för fashionabla påskkärringar/ Easter fashion

2013-03-28 07:38:27
christine95hotmail-com

18

From Russia with love

2012-03-06 11:00:37
christine95hotmail-com

18

Semmelrulltårta

2022-01-23 18:22:32
christine95hotmail-com

8

Blomsterdekorerad champagneflaska

2021-12-28 14:17:31
christine95hotmail-com

8

Julkalendern 2021 – lucka 23 – tomtegrötspannkakor

2021-12-24 02:15:25
christine95hotmail-com

8

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273