Pink = English

Julkalendern 2012 lucka 16

Igår när jag besökte Tant Grön ville jag hitta något fint till ytterdörren. Jag brukar vanligtvis göra en krans och hänga på dörren under vintern, men i år ville jag ha något annorlunda. Nu har jag hittat det! Den här charmiga skylten kommer jag ha användning för under hela året. Den skulle passa lika bra i hallen eller köket, för meddelanden. Jag har griffeltavelpennor att skriva med (finns att köpa på Panduro). Det ser ut att vara skrivet med krita men är i själva verket en slags tuschpenna. Lätt att torka bort med en fuktig disktrasa.

De vita kottarna är lite glittriga och de köpte jag separat och knöt fast på skylten. Mot den vita dörren gör sig skylten riktigt bra. Vad tycker ni?

Door-sign-copyright

Yesterday when I went to the garden centre I wanted to find something nice for the front door. I always make a wreath and put on the door during the winter, but this year I wanted something different. And now I found it! This charming thing will see me through the whole year. I think this would be great for indoors too, in the hallway or the kitchen for messages. I used blackboard pens, which makes the writing look like chalk, when in fact it’s a type of felt pen. It was easy to wipe clean with a damp cloth.

The white pine cones with glitter on did not come with the door sign. I bought them separately and tied them to the sign. Against the white door the sign looks really nice. Don’t you think?

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Related Posts

Äntligen december!

2017-12-01 10:28:41
christine95hotmail-com

18

Nyårsafton 2012/ New Year’s Eve 2012

2013-01-03 22:32:25
christine95hotmail-com

18

Julen 2012/ Christmas 2012

2012-12-27 21:50:11
christine95hotmail-com

18

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273