Pink= English

Hej,

Hoppas att ni har haft en bra dag!

Jag vet inte vad som hänt eller vad jag har gjort, men bra måste det vara i alla fall, för helt plötsligt har besöksantalet rusat i höjden. Det är helt fantastiskt och en jättehäftig känsla. Jag är tacksam för alla mina läsare, men självklart är det roligt att ännu fler hittat hit.

Jag hoppas verkligen att det håller i sig och skickar en stor kram till er alla. TACK SÅ MYCKET!

Kom gärna med kommentarer, berätta vilka ni är och vad ni ska göra. Har ni förslag på inlägg? Jag vill gärna vet mer om er läsare och vad ni tycker om.

Jag behövde något nytt och fint till matrumsbordet och eftersom jag gärna pysslar själv så köpte jag ett antal krukväxter och gjorde min egen julgrupp. Det blir många gånger inte speciellt mycket billigare, än att köpa en färdig julgrupp, men himla mycket mer personligt och roligt. Du får ju exakt det du vill ha!

Julkalendern 2012 lucka 12

Bakom dagens lucka gömmer sig därför blommor. Jag har inte ett hem som går i vitt, vitt och vitt. Något jag verkligen tycker är fint hos andra men som jag ändå inte väljer själv i slutänden. Vitt är dock en otroligt vacker färg, se bara på snön som gnistrar och glimmar. Så denna julgrupp fick gå i vitt och grönt, och den blev riktigt fin.

Vad tycker ni?

Passar bra eftersom det är julstjärnans dag idag också 🙂

Imorgon är det dags för luciatåg på dagis. Vi ska vara där i okristlig tid för att se de raringarna lussa för oss  och efteråt blir det gemensam frukost, innan vi föräldrar måste iväg till jobbet. 

Kram Christine

Snow white flowers
Snow white flowers

 

Hi there, 

I hope you have had a good day!

I don’t know what has happened or what I have done, but whatever it is, it must be good 🙂 Cause all of a sudden the number of visitors has increased dramatically. It’s amazing and a really cool feeling. I am so grateful for all my readers, but obviously its’ great that even more people are finding their way to me.

I really hope this trend is set to continue and I send out a BIG hig to all of you. THANK YOU SO MUCH!

Please feel free to leave a comment, tell me who you are and what you are doing. Do you have any suggestions for a blog post? I would love to know more about you.

I needed something new for the dining room table and since I love to do things myself I bought a number of plants and made my own Christmas flower arrangement. Most of the times it won’t be much less expensive than the ready -made ones you can buy, depending on which plants you choose though, but at least it’s a lot more fun and personal. You get exactly what you want!

Therefore, behind today’s flap in the calendar there are flowers. Now I don’t have a home in white, white and more white (very popular here in Sweden). Don’t get me wrong, I love those homes but when it comes to me choosing for my own home I always go for colour anyway. However, white is a really beautiful colour, just look at the snow, glistening and sparkling. So this group of plants had to be in white and green, and I am quite pleased with it. I thought it turned out rather nice. 

What do you think?

Tomorrow it’s LUCIA, we are going to Mini-me’s daycare centre EARLY tomorrow morning to watch all the children dressed in the traditional lucia outfits and listen to them sing. Afterwards we will have breakfast together before the hubby and I have to go work. 

Love Christine

Print Friendly, PDF & Email
Related Posts

Äntligen december!

2017-12-01 10:28:41
christine95hotmail-com

18

Nyårsafton 2012/ New Year’s Eve 2012

2013-01-03 22:32:25
christine95hotmail-com

18

Julen 2012/ Christmas 2012

2012-12-27 21:50:11
christine95hotmail-com

18

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273