Välkommen lördag!
Idag har vi massor av saker framför oss. Jag och Ruffe ska på hundkurs, Bella ska gå till grannen och leka. Vi ska till kyrkogården med mina föräldrar och sen blir det middag här hos oss. Jag har planerat en god trerätters-middag. Vad får ni se senare 🙂

Huset är hyfsat städat. Städade i torsdags, och nu på morgonen tog jag med dammsugaren på en tur igen.

Som en treat till frukosten idag rostade jag en macka och bredde lite av min smörkräm med kondenserad mjölk på. Barnsligt gott!
Funderar på att blanda i lite kanel också och göra små foliepaket som jag lägger i frysen.
Perfekt att ta fram till rostat bröd eller pannkakor.

20121103-093002.jpg

Vad ska ni göra idag?
Ha en bra dag!
Kram Christine

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273