Hej,
Har ni haft en bra dag?
Jag hade en svacka på hundkursen, Ruffe går direkt upp i stress och blir väldigt tråkig och svår att ha och göra med. Fick kämpa idag, både fysiskt och psykiskt och jag lyckades till och med åsamka mig själv en skada på fingret så blodet rann hela lektionen. Jag rev upp sidan av vänster ringfinger på något sätt, så inget allvarligt, det låter värre än det var men ni vet ju hur mycket ett finger kan blöda.
Det känns rätt hopplöst med hårbollen just nu, började nästan gråta på hundkursen idag, så illa var det. Vi vet faktiskt inte hur vi ska göra med honom. Det är ju jobbigt för Ruffe själv, att alltid, vad man än gör eller är så är han stressad.

Resten av dagen har dock varit bra.
Vi var med mamma och pappa till kyrkogården och minneslunden. Så fint med alla ljusen.

20121103-180801.jpg
Nu håller vi på och lagar middag och har nyss fixat pumpan.
Jag kallar Mini-me för pumpkin ( älskling) och visar hon stolt upp vår pumpa.

20121103-181100.jpg

20121103-181124.jpg
Så mysigt med pumpalyktor och det fina skenet. Vår blev inte så skrämmande.

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273