Hej,

Veckans meny blir lite som sista måltiden för sambon som har bestämt sig för att gå på diet, med start på söndag.

Själv fyller jag år på onsdag och eftersom jag inte är blygsam av mig och älskar födelsedagar, allra helst min egen, så märks det på menyn denna vecka. Kanske inte så mycket på maten men mer på menyns utformning.

Jag har frysarna fulla med mat, så det är dags för lite tömning. Så den här veckan har jag försökt att planera menyn efter det som finns hemma.

På torsdag ska jag ha mina tjejkompisar i ”Bokklubben” här på middag, så då blir det invigning av min nya kokbok. Hoppas att tjejerna kommer tycka om det.

På lördag ska vi på efterlängtad middag på Brasseriet, tillsammans med goda vänner. Ska bli så trevligt att gå ut och äta tillsammans med vänner, oftast blir det ju att man umgås hemma hos varandra. Dessutom uppskattar jag alltid en barnfri kväll när man kan få klä upp sig och dricka drinkar i lugn och ro.

Vad har ni planerat för veckan? Både i matväg och aktiviteter?

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273