Hej hej,
Ikväll har mini-me och jag varit pizzabagare. Vi gjorde en margherita pizza med rucola så inga avancerade grejer. Bra baspizza, i portionsform som jag nu har ett par stycken av i frysen.
Gjorde tomatsås enligt receptet i boken men det var rätt trist, krossade tomater och passerade tomater tillsammans med lite lök och vitlök är ingen hit. Jag kommer att fortsätta göra tomatsås gjord med kryddpåse för tomatsoppa, från Mat-Tinas serie Jättegott By Tina.Uteslut bara vattnet så har du en jättegod tomatsås som funkar till både köttfärssås och pizza.
Hemligheten bakom en deg som jäser mycket. Superbra!
Mästerkock i mini-format.
De hade kunnat vara lite tunnare, men hon var så duktig på att kavla att jag inte hade hjärta att fixa till det. Lite rucolasallad, en skvätt god olivolja, en nypa flingsalt och chiliflakes = enkel middag.
Det är svårt att hitta flingor som inte är sockerbomber, havrefras är bland de bättre och får man dessutom jordgubbar med är det ännu bättre.
Isabella plockade dock bort jordgubbarna, frystorkat var tydligen inte hennes grej 🙂
Storhandlade idag och har bunkrat upp med nya fräscha grönsaker och örter. Älskar färska örter, det kan lyfta vilken måltid som helst.
Snyggt är det också!
Nog för att vi äter en del tomater här hemma, men de flesta av dessa ska få bli ketchup.
Ser ut att vara dags att putsa fönstren också 🙂
Ett nytt avsnitt av Mad Men kallar!
Vi ses imorgon!