Go’morgon!

Onsdag idag. Har du något speciellt inplanerat? Jag jobbar som vanligt men ikväll tänkte jag ta med Mini-me och åka till Tant Grön för fika och en mysig stund efter jobb och dagis.

Julkalendern 2013 banner

Om du ska stanna hemma ikväll och vill ha något enkelt att pyssla med kan du göra som jag och göra en tavla med husregler. Jag tyckte vi kunde behöva en liten vänlig påminnelse om några enkla saker att leva efter, som skulle underlätta väldigt för alla, om vi alla håller oss till det. Även en liten kan vara med och hjälpa till. Plocka undan sina saker till exempel.

lucka nummer 4

Du kanske har andra saker du hellre vill skriva?

Om inte kan du få den här mallen av mig. Klicka på bilden och spara ner den på din dator.

Husregler

Infoga den i ett Word-dokument, ändra färg och storlek om du vill och printa ut i lämplig storlek. Sätt i en fin ram och sätt upp på ett ställe i huset där alla kan läsa det. Kanske manar det till lite eftertanke. Man kan ju hoppas i alla fall 🙂

Ha en bra dag!

Kram Christine

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273