I torsdags när sambon åkte på sin fiskeresa lagade jag pannkakor till middag. God och klassisk torsdagsmat som Mini-me dessutom äter. What’s not to like liksom?
Jag stekte på farmors vis, d.v.s. bara på ena sidan och vek dem sen på hälften, och sen en gång till så det det blev en trekant/kvart. De som blev över la jag i en burk i kylen.
Idag fick Mini-me några av pannkakorna som var kvar till middag. Sambon tittade konstigt på dem, och luktade till och med på dem. Vet ni varför? Han trodde att jag hade köpt färdiga pannkakor! Jag blev en aning förolämpad men eftersom sambon tycker det mesta man köper färdigt är himla bra så får jag ta det som att han tyckte pannkakorna var väldigt fina.
Jag åt mina pannkakor med kesella och hjortronsylt. Tycker om när det inte blir för sött. Grädde och glass till pannkakorna går därför bort, i alla fall till middag, för min del.
Warning: array_merge(): Argument #1 is not an array in /data/c/7/c7e00ef6-3faf-4aa1-a49d-5754f0cda95b/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/seofacebook.php on line 559
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/c/7/c7e00ef6-3faf-4aa1-a49d-5754f0cda95b/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/seofacebook.php on line 561

Åh vad gott det där såg ut! Jag brukar ha rysk yoghurt och snabbuppvärmda frysta bär på mina pannkakor, men kesella-hjortronvarianten måste jag testa!
Blir de inte degiga om man bara steker dem på ena sidan?
Ja det var riktigt gott. Vill man ha lite sötare variant kan man ju ta kesella vanilj.
Nej jag tycker faktiskt inte att de blir så degiga. Funkar också bättre att värma upp tycker jag, än vändstekta pannkakor. Blir liksom inte lika torra, om man som jag värmer dem en stund i ugnen.