Hej,

Hade du en bra dag igår? Det hade vi. Mini-me och jag åkte runt på en shoppingrunda, det blev Dollarstore, Rusta och Blomsterlandet. Dollarstore var inte så roligt som jag hade tänkt mig, har en jobbarkompis som varit där och sa att det fanns massor med porslin och inredningsdetaljer, men så mycket roligt tyckte jag inte det fanns. Men hon hade varit till Dollarstore i Arboga, så det kanske är skillnad. Jag köpte i alla fall en ny tårthållare, mina gamla är just det gamla, och trasiga.

På Rusta fick jag i alla fall tag på det jag ville ha. En spegelbricka. Tänkte att det skulle bli så snyggt på soffbordet, med några ljuslyktor på. Jag ser hur andra piffar på det viset, men helt härligt tyckte jag inte det blev så bra hemma hos mig. Jag ska byta ut lyktorna som står på brickan så kanske det smälter ihop bättre. Jag ska visa dig sen så får du se.

Igår kväll var vi på middag hos mina föräldrar, som hade besök av min faster och farbror. Det bjöds en otroligt god middag, som jag dessvärre glömde bort att ta kort på. Jag var så hungrig 🙂 Men jag kan i alla fall berätta att till förrätt fick vi en räkcocktail med mango och chili. Till varmrätt blev det något jag inte har ätit på länge, men är så gott. Rådjursstek med alla tillbehör. MIn morfar var jägare så när jag var liten blev det ofta rådjur till middag. Rådjurssadeln till söndagsmiddag är inte fel. Efterrätten som bjöds igår var en vaniljpannacotta med smultronsås. Tänk att det är sådan skillnad på smultron och jordgubbar. Båda är ju goda men smultron är något speciellt ändå.

En väldigt trevlig kväll, och alltid roligt att träffa faster och farbror, som inte bor här i stan och som vi inte träffar så ofta.

Snart kommer en vän på frukost, så jag måste sätta igång och fixa klart. Jag började duka igår så det är inte så mycket som ska fixas. Ska göra glutenfria scones eftersom min vän försöker undvika gluten. Ska använda majsmjöl istället för vanligt mjöl. Ska lägga upp receptet här på bloggen sen, har insett att jag nog ska försöka komma med fler allergivänliga recept, det finns så många som inte kan/vill äta vanligt bröd och bakverk. Det får bli en ny kategori. Det är ju lite av en utmaning men nu finns det ju så många bra kokböcker med allergivänlig mat.

Mini-me-och-jag2-copyright

Det här inläggets rubrik beror på att det i dagens tidning ska vara en artikel om flaskmatning/amning och redaktören hade läst mitt inlägg från Mors Dag-veckan tidigare i år, när jag skrev om min upplevelse när vi fick Mini-me, och amningen inte fungerade.

Om du inte har läst det inlägget, eller vill läsa det igen kan du klicka här för att läsa mitt inlägg om att amma och vara mamma. Hör gärna av dig och tala om vad du tycker, det är ju ett ämne som engagerar och som de flesta har en åsikt om.

Nu ska jag gå och fixa färdigt frukosten. Ha en skön söndag!

Kram Christine

Print Friendly, PDF & Email
Related Posts

Mitt hjärta fyller 7 år idag!

2016-08-03 22:07:52
christine95hotmail-com

18

Dop idag

2016-05-08 21:44:33
christine95hotmail-com

18

Formex idag!

2015-08-21 05:51:44
christine95hotmail-com

18

Choklad är det enda som duger idag

2015-05-19 20:00:35
christine95hotmail-com

18

Vad händer idag?

2013-07-10 10:38:35
christine95hotmail-com

18

Det blir en fin dag idag

2013-05-11 05:19:52
christine95hotmail-com

18

Vad är det för dag idag? Jo det är chokladbollens dag!

2012-05-11 08:00:58
christine95hotmail-com

18

Semmelrulltårta

2022-01-23 18:22:32
christine95hotmail-com

8

Blomsterdekorerad champagneflaska

2021-12-28 14:17:31
christine95hotmail-com

8

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273