God morgon!
Ännu en härlig dag att vakna till. Jag vet ju att detta försommarväder är högst tillfälligt, men visst är det skönt? Som vi har väntat! Gårdagen gav en föraning om sommaren, som jag hoppas blir bra.
Jag hittade två supersnygga somriga outfits på Pinterest som jag måste försöka återskapa.

20130508-065310.jpg
Visst är det härliga färger? Som en mintglass med hallon. Älskar färgkombinationen! Önskar att det var detta som var min outfit idag. Jag tycker om nagellack men brukar hålla det rätt enkelt. Men jag kanske skulle skoja till det lite med färg som matchar outfiten. Vad tycks? 🙂

20130508-065625.jpg
Jeans är inte mitt favoritplagg för egen del men det är snyggt, speciellt på andra. En jobbarkompis hade igår på sig en mycket snygg och somrigt ledig outfit med uppvikta jeans, en vit skjorta och sandaler. Påminner om denna outfit, som inte alls borde vara svår att få till.

20130508-065922.jpg
Tycker speciellt mycket om toppen, med sina färger och sitt mönster.

Vad har du på dig idag och vad är din favoritoutfit när sommaren kommer?

Kram Christine

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273