Den senaste tiden har jag såsat och snoozat på morgnarna. Jag får skylla på hösttrötthet men jag tror det beror på att jag inte har fullt upp att göra på kvällarna just nu. Jag blir slö och lat av för lite att göra.
Anyhow, imorse gick jag upp tidigt, men ändå tycker jag inte att jag har så mycket tid. Hur kan detta komma sig?

Vad kan det bero på förutom att jag väcker barn och sambo, ger hunden mat, plockar i diskmaskinen det som sambon igår kväll tyckte var lämpligt att lämna på diskbänken, borstar håret på lilltjejen eftersom hennes far får henne att gråta när han gör det, hjälper henne på med kläderna osv. Allt medan jag muttrar och skäller på sambon.

Vad kan det vara?

Att träna en snabbis, duscha och fixa mig i ordning för jobbet går ju utanför allt jag nämnde ovan. Jeesus!

Morgonlogistiken hos oss måste förbättras.
Havregrynsgröt hann jag med imorse i alla fall. Med smak av pumpapaj!

20121031-073038.jpg

20121031-073229.jpg
Koka gröten som vanligt men tillsätt 1,5 msk pumpapuré och lite kanel, ingefära och muskot. Servera med lönnsirap och mjölk.

20121031-073302.jpg
En bra start på dagen!

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273