Hej,

Vilket fantastiskt vinterväder det är om dagarna nu. Strålande sol och blå himmel. Jobbarkompisarna har varit ute på lunchpromenad men mina skor och kläder har inte lämpat sig för promenader som sträcker sig längre än mellan huset/jobbet och bilen. Jag hoppas på bra väder i helgen, då ska jag njuta av en riktigt lång härlig promenad, trist att inte ha en hund att ta med 🙁

Har du hunnit njuta av det fina vädret?

Igår hade jag faktiskt veckomenyn klar, men det var dåligt med internetuppkopplingen i vårt sovrum, där jag satt nerbäddad och försökte blogga. Av någon anledning är det mer eller mindre radioskugga i sovrummet.

Nu sitter jag i köket och lyssnar på ett av Mini-mes tv-program medan sambon lagar mat och jag instruerar samtidigt som jag knappar på datorn.

veckans meny 20-26 januari

 

Soppa är inte så ofta vi gör, men nu hittade jag en där jag även får använda ägg, vilket vi har mycket av. Till det blir det rostat bröd tror jag.

Den här veckan fick jag med en vegetarisk rätt igen. Bulgur i salladen gör den mättande. Halloumiosten med sin sälta blir ett perfekt tillbehör.

På fredag ska jag på after work hos en jobbarkompis så då får sambon och Mini-me klara sig själva och jag kan tänka mig att det blir pizza då.

På lördag ska vi pröva en rätt som kanske sen kan få platsa på sommarens grillfester. Sambon föll kombinationen kaffe och chili. Fläskfilé går lika bra att använda, men eftersom jag inte är så förtjust i fläsk väljer vi kyckling istället.

På söndag ska vig nog till kompisar på middag, så matiga mackor får bli lunchen.

Gårdagens middag fick tummen upp och receptet på det la jag ut igår, för den som vill pröva. Det kurrar i magen så  det ska bli gott med mat snart. Ikväll blir det frikadeller i currysås. Vi ska äta naan-bröd och sallad till maten.

Vad äter du ikväll?

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273