Det är min födelsedag snart, närmare bestämt i morgon. Oj det känns knappt så och jag som brukar vara som ett barn inför min födelsedag. Vadan detta? Sambon frågade i alla fall mig vad jag önskade mig, jag brukar alltid ha en lista och alla brukar göra klokast i att hålla sig till den. Om man inte är väldigt duktig på att free basea vill säga.

Jag kunde inte komma på något jag kände att jag behövde, så där på rak arm, men sen funderade jag lite till och lyckades plita ihop en lista. Som ni märker blir jag glad för både det ena och det andra, så att hitta något lämpligt borde inte vara svårt för sambon 😉

ros

 • Större bling-bling i ringen eller annat bling-bling (because I’m worth it).
 • Giftermål (går lite ihop med punkt nr 1).
 • Kokböcker (man kan aldrig få för många, men det kräver också ett nytt skåp, så egentligen två för en-present).
 • Inkassering av en tidigare present; nämligen två-dagarshelgen på Loka Brunn som jag fick i present när jag fyllde 28 år (jag är som en elefant, jag glömmer ALDRIG).
 • Ett hus som är fix und fertig; dvs spacklat, tapetserat, lister, ett fläktrör som täcker hela röret, spotlights och taklampa i skafferiet, vit färg/tapet på väggarna nere i källaren, diskho i tvättstugan, taklampor i vardagsrummet, fungerande belysning i köket och på farstukvisten, (för det vore skönt att känna att det inte finns en massa saker att ta tag i).
 • Walk-in closet i bakre delen av tvättstugan (eftersom allt jag har klickat hem på sista tiden inte kommer få plats i min vanliga garderob.)
 • Ett fint hobbyrum (utan en massa bråte och vävtapet på väggarna).
 • En lokal att ha min cateringfirma/bageri i (för att det skulle göra mig så lycklig och du vet vad de säger; happy wife, happy life).
 • En stansmaskin (för att det tar så lång tid när jag ska skära ut och göra mallar för hand när jag gör kort).
 • Att min symaskin, den röda fina, lagas (så att jag kan göra något med alla fina tyger som ligger och väntar på sybordet och så att din mamma kan få tillbaka sin symaskin).
 • En ny cykel, med växlar (så att jag kan röra på fläsket lite oftare).
 • Mörkblå skinnpumps från Zara (för att jag inte har några skor i just den fina färgen).
 • London-resa med besök på Gordon Ramsay’s The Savoy Grill och platser vid Chef’s Table (för att det vore en dream come true, han är min idol och jag hoppas att han dyker upp då).
 • Löparjacka och byxor att dra över när jag ska träna (så att jag kan åka till gymmet tidigt på morgonen).
 • Löparskor för inomhusträning (så att jag kan vara i toppform för nästa års Tjejmilen och för Tjejmilen New York 2015).
 • Michael Kors-armbandsur (för att de är så snygga) Kan även funka med nya batterier i de klockor jag har.
 • Micro (så vi kan göra popcorn utan att få fula märken i kastrullerna).
 • Vattenkokare (för att den vi har är trasig och gör att vattnet rinner överallt när man häller ur den).

 

Du kanske tycker att jag är en aning galen och överdriven, men det är ju en ÖNSKE-lista, eller hur? Sambon tog listan med ro, vid det här laget är han väl förtrogen med mina listor och mina önskningar och kanske kan någon av sakerna gå i uppfyllelse. Skulle dock inte tippa på nr.2, den lär vänta på sig alternativt hända när helvetet fryser till is.

Vad är det bästa du har fått i present av någon?

Print Friendly, PDF & Email
Related Posts

En gång gatuhund alltid gatuhund

2019-06-03 21:48:20
christine95hotmail-com

18

Isande kallt men drömmer om vintersporter

2018-02-27 21:20:48
christine95hotmail-com

18

Galet god kladdkaka extra allt

2017-11-07 07:00:25
christine95hotmail-com

18

Champinjonsås – funkar till allt

2017-09-07 06:00:39
christine95hotmail-com

18

Limited edition får mig alltid på fall

2016-10-19 13:54:25
christine95hotmail-com

18

Löjligt kallt

2016-05-14 17:43:49
christine95hotmail-com

18

Whole30 dag 5 och 6 – fisk och skaldjur funkar alltid

2015-04-18 19:54:06
christine95hotmail-com

18

Whole30 dag 4- smoothies funkar alltid

2015-04-16 20:17:37
christine95hotmail-com

18

Salamipasta allt-i-ett

2014-08-20 20:39:34
christine95hotmail-com

18

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273