Vi hade besök häromdagen av min morbror som var på genomresa.
Jag skulle bjuda på kaffe och frallor och tänkte att linfröfrallorna jag bakade i måndags vore perfekta. Jag gjorde frallor på morgonen och av samma deg gjorde jag tekakeliknande bröd på eftermiddagen.
Problemet var att jag hade lagt bröden i frysen.
Så hur skulle jag kunna tina bröden och få dem att smaka som nybakat?
Efter lite googlande hittade jag ett toppensätt som jag kommer fortsätta med och som gör det mycket lättare att frysa bröd.
Ta de frysta bröden och lägg på ugnsgallret. Sätt ugnen på 100 grader C och värm bröden i ca 15-20 minuter.
De blir som nygräddade!
För limpor kan man göra det samma men sätt ugnen på 200 grader och värm brödet i 10 minuter.
Har dock inte prövat själv med limpa. Om någon prövar får ni gärna berätta hur det gick.

Kinnarps Business lounge kickstartar dagen med en mangoldjuice
18

Midsommardagen med blomsterkrans på bordet och tunnbrödchips
18