Hej,

Måndag igen. Ny vecka och nya möjligheter, ska vi säga så istället för att tjura över att det är måndag?

Hur ser er vecka ut? Jag har två roliga saker inplanerade, än så länge. Lunch med vänner på onsdag och så middag och releasespelning på East West, på kvällen på onsdag. Nicola Sarcevic spelar och det ska bli så kul. Ser verkligen fram emot det. Sambon och jag såg honom spela på Vinöns värdshus, var det förra året? Han är i alla fall en artist vars musik vi båda tycker om, och det är inte så ofta det händer.

Lakrits, surdeg och såpbubblor då? Jo det är den här veckans temadagar. Fredag, lördag och söndag. Vi får se vad jag ska hitta på då. Lakrits är inte min favorit men sambon tycker om det. Det kanske kan bli en glass med lakrits i? Surdeg är ju inte svårt, det ska bakas bröd. Det var ett tag så dags för mig att ta tag i mina surdegar. Har inte tagit hand om  dem så tror att jag måste börja om.

Veckans middagar ser ut som följer: 

Idag håller jag mig till meat free Monday, dels för att det är bra och jag hittade ett gott vegetariskt recept men också för att det idag är premiär för Hannibal, Kanal 5s nya serie med danska Mads Mikkelsen i huvudrollen. Den har fått väldigt bra kritik och jag tror att det kan bli riktigt bra. Föredrar serier framför program där mammor och bönder ska hitta kärleken. Men med tanke på Hannibals förkärlek för kött och inte vilket kött som helst så äter jag helst grönsaker idag.

På torsdag ska Mini-me få makaroner i annan form. Får se hur väl det går hem. Har inga som helst förväntningar.

På lördag, oavsett väder ska vi damma av grillen och börja använda den. Dags för BBQ! Får se om vi har några vänner som kan komma över. Sjukdomarna härjar runt i vänskapskretsen så pass att middagar blir inställda både här och där.

Ha en fin vecka! Vad ska ni äta? Berätta gärna!

Kram Christine

Meny-vecka-15

Print Friendly, PDF & Email
Related Posts

Julkalendern 2021 – lucka 10 – Bubbel och blodapelsin

2021-12-11 11:46:10
christine95hotmail-com

18

Banan- och spenatsmoothie

2021-01-26 22:32:57
christine95hotmail-com

18

Julkalendern 2020, lucka 3 – ädelost och päron

2020-12-03 11:11:54
christine95hotmail-com

18

Daim- och kolasemifreddo med blåbär

2020-04-27 17:10:52
christine95hotmail-com

18

Romröra med rödlök och pepparrot

2020-03-26 15:58:23
christine95hotmail-com

18

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273