Nu är det äntligen dags! Jag pratar om det nya svenska bakprogammet, ett Sveriges mästerkock för amatörbagare.
Jag och många andra med mig var med i castingen till programmet. Jag kom nästan hela vägen fram, jag stöp på på mållinjen, den sista castingen då vi fick ha med oss ett bakverk för provsmakning och även fick baka en sockerkaka på tid. Det var inte mitt bästa baktillfälle om jag säger så. Stressen och nervositeten gjorde att jag klantade mig rejält, även om kakan blev rätt OK.
Mitt bidrag till tävlingen var en tårta med ljusa bottnar med fyllning av rårörda jordgubbar och champagnemousse, täckt med en cream cheese-frosting och dekorerad med röda rosor och silverpärlor.
Även om det hade varit oerhört spännande och roligt att får vara med i det här programmet är jag rätt OK med att inte behöva ha genomgått den gallringen som sker i programmet och att inte behöva se mig själv på TV. Jag kan bara tänka mig vad svenska folket skulle ha haft för åsikter om mig 🙂
Det ska bli jättekul att se programmet. Har ju sett trailern och det ser lovande ut.
Ni sitter väl bänkade ikväll?