Bor du i Stockholm, eller ska du besöka huvudstaden någon gång i mars? Restaurant J vid Nacka Strand har ett bra erbjudande om en tvårättersmiddag för 225 kr/person. Krogerbjudandet gäller från den 6 mars till och med den 30 mars 2012, måndag-onsdag samt söndag. Erbjudandet avser enbart middagsbokningar via bookatable.com och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Sittningstiden är 2,5 timmar.

Jag har varit där en gång, restaurangen är verkligen jättefin och går i Newport-stil (inspirerat av den amerikanska östkusten med marint tema i vitt, mörkbrunt, marinblått och rött). Den har bl.a en öppen spis. Stora fönster ger dig utsikt över vattnet.

Klicka på länken nedan för att komma till erbjudandet.

Restaurant J – Nacka Strand

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273