Hej, 

Vi är bara tre personer i vår familj men har ändå skor för ett helt kompani. Mina högklackade skor har en egen garderob men ändå är det skor i hela hallen. Det är mest sambons och Mini-mes skor som av någon anledning hamnar utanför den vägg av garderober vi har i hallen.

Med en labradorblandning till hund är skorna i farozonen. Inte för att han tuggar på dem men för att han bär omkring på dem i ren glädje när vi kommer hem och för att han gärna har en eller flera av våra skor som någon slags snuttefilt när vi inte är hemma. Det hjälper inte att han har leksaker. Skorna är ändå bäst.

Jag tröttnade dock på att springa runt och leta efter skor när de behövdes eller hitta dem i sängen när vi ska sova. Jag tröttnade dock allra mest på att snubbla på skorna när jag klev innanför dörren, eftersom det var precis vid ytterdörren som de alltid togs av och lämnades kvar.

Så till slut bad jag sambon åka och köpa ett skoskåp från IKEA för att vi skulle få en mindre stökig hall. Han var skeptisk men jag visste att det skulle bli bra.

Så när jag kom hem från jobbet en dag stod skåpet där, färdigmonterat och klart. Mini-me visade ivrigt vilken smart funktion luckorna gömde.

Jag är så nöjd med skoskåpet och skoröran som inte är mer. En väl investerad peng!

Nu är det bara fortsätta rensa upp i röran här hemma och inreda snyggt.

Print Friendly, PDF & Email
WordPress › Fel

Det har uppstått ett kritiskt fel på webbplatsen.

Läs mer om felsökning i WordPress.