Hej, 

Här kommer ett snabbt tips till kvällens Alla Hjärtans Dag-firande.

Ta gelégodis; jag valde hjärtan dagen till ära men gelébjörnar funkar ypperligt, och låt dem dra i rosévin!

Det är ingen exakt vetenskap det här men ta ca 500 g godis och en liten flaska rosévin (375 ml).

Lägg godiset i en skål och häll på vinet. Låt detta stå i några timmar så godiset suger upp vinet. Äts med fördel så färskt som möjligt men går även bra att spara en dag eller två i kylen.

Print Friendly, PDF & Email
Related Posts

Tortilla med ädelost och plommon

2019-08-23 12:19:49
christine95hotmail-com

8

Ugnsbakade plommon till både frukost och mellanmål

2019-08-19 22:30:22
christine95hotmail-com

8

Krämig dijon- och vitlökssås med honung

2019-08-13 13:22:06
christine95hotmail-com

8

Krossad potatis och vitlökssmörsfyllda champinjoner

2019-08-10 17:41:44
christine95hotmail-com

8

Vitlöksbakad briedipp

2019-08-09 17:38:38
christine95hotmail-com

8

Mojitokladdkaka

2019-08-07 19:19:45
christine95hotmail-com

8

Pinocchiokladdkaka med vit choklad- och citronfluff

2019-07-31 14:13:45
christine95hotmail-com

8

Svalkande cola-glass

2019-07-27 11:23:25
christine95hotmail-com

8

Rabarberkräm till frukost och mellanmål

2019-07-23 09:45:02
christine95hotmail-com

8

Äventyrsgolf i Lindesberg

2019-07-22 22:02:58
christine95hotmail-com

8

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273