Hej,
Ingen kan väl undgå att det är Nutellans dag idag? I de kretsar jag rör mig i på sociala medier svämmar det över med allehanda bakverk med just Nutella i.
Vi gjorde en enkel nutellakaka till lunchen idag, med bara två ingredienser! Så smidigt! Dessutom är den glutenfri!
Du behöver:
4 ägg
250 g nutella
Gör så här:
Sätt ugnen på 180 grader C.
Smörj en sprinform eller sätt fast ett bakplåtspapper i den.
Vispa äggen riktigt pösigt, ca 5 minuter.
Smält nutellan i mikron, ca 30 sekunder.
Vänd ner äggen lite i taget i nutellan.
Häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen ca 20 minuter.
Klart! Lätt som en plätt och väldigt gott!
Kram Christine

Julkalendern 2021 – lucka 24 – inkokta päron med vanilj och rosmarin
18

Julkalendern 2021 – lucka 22 – brysselkål med apelsin- och vitlökssmör
18

Julkalendern 2021 – lucka 20 – cake pops med pepparkakssmak
18

18

Julkalendern 20121 – lucka 15 – glöggkokta revbensspjäll med glögg-glaze
18

Julkalendern 2021 – lucka 13 – croissantbullar med pepparkaksdeg
18

Julkalendern 2021 – lucka 9 – varma mackor med ginsenap och grönkål
18

Julkalendern 2021 – lucka 5 – fantastiska filmjölksmuffins med lingon
18

Julkalendern 2021 – lucka 2 – grönkålspasta med ädelost och bacon
18