Hej,
Jag har pysslat för fullt och inte hunnit med att ge er tips på en present men jag har några saker på lager inför adventshelgerna.
Idag har jag suttit på julmarknad i Täby gård. Fick inte så mycket sålt men det är roligt att vara med. Svårt att veta vad som är populärt.  Det beror på marknaden och vilka besökare som kommer. Jag kan dock säga att det var ett misstag av mig att inte göra de ätbara sakerna i form av bröd och kakor, som jag hade tänkt. För det var flera som frågade mig om sådant och de som hade hembakade saker sålde slut direkt.  Lesson learned till nästa år.
image

Så här såg mitt bord ut. Jag hade lite blandat pyssel. Jag har ju svårt att begränsa mig till en sort 🙂
Här ser du dekorerade ljus, en hjärtformad dörrprydnad med mossa, små påsar med granola, en ram med en text för husregler och två olika blomplanteringar-båda i muggar.
image

Här är burkar med sockerskrubb och varm chokladmix, en skrivtavla att användas med whiteboardpenna, posters med olika texter för barn och så mina våningsfat.
image

Efter marknaden bjöd mamma och pappa på mat; kålpudding, potatis, brunsås och lingon. Åh så gott!
Nu är vi hemma igen, efter att Ruffe smet från sambon när vi skulle åka hem. Jag hittade honom längre ner på vägen från mamnas och pappas hus och fick snabbt in honom i bilen. Tur det för jag frös alldeles för mycket för att leta efter en bortsprungen hund i mörker och kyla.
Sambon åkte till jobbet en stund nu, hund och barn sover och jag sitter under en filt och försöker få upp värmen.

Print Friendly, PDF & Email
Related Posts
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273