Gooodmooorgon!
Dagens första uppgift gick strålande så bakmoralen är hög just nu.
Dumlegrädden gick att vispa till mousse!

20120811-082738.jpg

200 g choklad av ngt slag
3 dl grädde

Hacka chokladen i bitar och lägg i eb kastrull, med grädden.
Värm på svag värme till chokladen är helt smält. Viktigt att grädden inte kokar det minsta, då kommer den inte gå att vispa!
När chokladen är smält ska blandningen stå i kylen över natten.
Dagen därpå kan man vispa upp den och använda som fyllning i tårta.

20120811-083115.jpg

Print Friendly, PDF & Email
Related Posts

Alicante med omnejd från högre höjd

2016-08-04 13:13:23
christine95hotmail-com

18

Det allra enklaste långkoket; vinmarinerat högrev

2014-03-11 11:11:46
christine95hotmail-com

18

Bolognese på högrev/ Bolognese made of chuck

2013-01-06 16:20:42
christine95hotmail-com

18

Romröra med rödlök och pepparrot

2020-03-26 15:58:23
christine95hotmail-com

8

Rågsiktslimpor som jäser under gräddningen

2020-03-23 22:55:46
christine95hotmail-com

8

Pasta pollognese med pizzasmak

2020-03-02 21:12:56
christine95hotmail-com

8

70% på Accent

2020-02-27 06:53:20
christine95hotmail-com

8

Tonfiskpasta med paprika och chili

2020-02-24 15:45:00
christine95hotmail-com

8

Fluffiga frallor på 15 minuter

2020-02-23 09:41:52
christine95hotmail-com

8

Stekt ris med bacon och grönsaker

2020-02-17 21:57:39
christine95hotmail-com

8

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273