Jag och sambon är av skilda åsikter vad gäller frukost och speciellt helgfrukosten. Jag vill duka upp allt och njuta av att kunna sitta länge, han skulle lika gärna kunna ta en macka vid diskbänken. Är det arbetsdag är det ingen av oss som äter frukost hemma, det sker istället på dagis och jobb. På helgerna däremot delar vi på ansvaret, han lördag och jag söndag, och sitter ner tillsammans (om jag får bestämma 😉 )
På söndagar blir det ofta amerikanska pannkakor eller fattiga riddare (gärna med mumsig fyllning), men imorse var det rätt så nyttigt. Vaniljyoghurt, en klick gudomlig plommonmarmelad (julklapp från en kompis) och lite solrosfrön som start, tätt följt av en smörgås med stekt ägg, vindruvor, färskost, juice och te.

Julkalendern 2021 – lucka 24 – inkokta päron med vanilj och rosmarin
8

Julkalendern 2021 – lucka 22 – brysselkål med apelsin- och vitlökssmör
8

Julkalendern 2021 – lucka 20 – cake pops med pepparkakssmak
8

8