Hej,

Tidigare år har julkalendern som jag gjort till Mini-me varit en lista där varje dag har haft en förvald aktivitet. I år gjorde jag den lite annorlunda. Hon har redan en chokladkalender och en legokalender från Farmor, så min julkalender är som vanligt fylld med aktiviteter istället för småsaker.

Minime julkalender 2014 copyright

I år har jag skrivit 24 små lappar med aktiviteter, och lagt dem i en skål. Varje morgon får Mini-me ta en lapp, och så gör vi aktiviteten på kvällen , efter dagis och jobb. Väldigt uppskattat och mysigt.

Det är inga stora eller jättedyra saker på den här julkalendern; utan enkla saker som att dekorera apelsiner med nejlikor eller köpa en bok med jultema.

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273