Julkalendern 2013 banner

 

Har du börjat köpa julklappar än? Kanske är du redan klar? Vi har i alla år köpt julklappar till höger och vänster men förra året bestämde vi att bara barnen skulle få julklappar. Vi vuxna hade så många olika saker vi ville lägga pengarna på istället. I år tror jag att det lutar åt det samma. Det vill säga endast presenter till Mini-me. Fast jag älskar ju julklappar och vill gärna ha något i både julstrumpan och under granen. Får se om sambon kan blidkas.

Men även om du inte ska köpa julklappar till dina vänner och din familj så kanske du kan köpa en eller två presenter. Som du ger bort, till någon som verkligen behöver den. Som kanske inte får någon annan present och kanske inte firar på samma sätt som du. Som kanske inte har pengar över till julklappar.

Det behöver inte vara något stort eller dyrt, men det kan vara guld värt ändå.

Mellan 6-13 december (denna vecka ut med andra ord) så finns det en julklappsinsamling på Clarion i Örebro. Dit kan du gå med din present och lämna, alla givare är anonyma. Presentkort mottages gärna. Man ska slå in sin julklapp och skriva på vem den kan passa till. Barn, tonåring, vuxen, tjej eller kille t.ex.

Jag ska helt klart lämna en julklapp till denna insamling.

Vem är mottagaren av en sådan julklapp undrar du säkert? Det är utsatta människor, i stödboenden och kvinnojourer.

Det fina initiativet står Let’s make a difference för. Vill du läsa mer om dem och julklappsinsamlingen så klicka på bilden med paketet nedan.

vit julklapp

 

Bilden är lånad från www.letsmakeadifference.se 

Print Friendly, PDF & Email
Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /storage/content/90/144790/matikvadrat.se/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273